ponedeljek, 30. december 2013

rada sem palček.

in rada podarjam darile. in rada dobivam darile.
hoho, kako sem plehka in kako so prazniki že itak preveč potrošniški in ni več nobene ljubezni in druženja, ker vsi samo še delajo gužvo v nakupovalnih centrih, kjer zapravljajo denar, ki ga nimajo.
a-a.
darilo mi pomeni, da je nekdo za trenutek pomislil name. ne potrebujem (in ne maram) ničesar dragega, ogromnega in presežnega, da bi me razveselilo. dovolj mi je povabilo na kavo ali sprehod, objem, doma izdelana čestitka ali z ljubeznijo spečeni piškoti. majhna pozornost, ki mi da vedeti, da nekdo misli name.
kot jaz mislim nanj.
letos sem za nakupovanje daril porabila še malo manj kot eno uro svojega življenja. sem pa zato toliko več ur prebila v kuhinji, pa v svoji sobi, izmenjaje za šivalnim strojem in likalno desko. in s čim sem razveselila svoje najdražje? pa si poglejmo. (:




domači so dobili ekstra čokoladne piškotke z mandlji in orehi (recept za njih sem odkrila po naključju in so njamišebimami!) in vsak svoj bon za šiviljske storitve.



prijateljica je dobila toaletno torbico.



prijateljev stari termofor je dobil novo oblekico (reciklirano iz očijevega starega puloverja in srajce).




moje najljubše punce pa so dobile vsaka svoj brezkončni šal. 

hvala vsem mojim prijateljem in družinici, ki so s svojimi darili poskrbeli za moj lačni želodček, za okrasitev moje sobe, za sproščujočo kopel in za prijetno branje ob večerih. predvsem pa za vse veselje, napade smeha, za pantomimo in kuhano vino, za ples z dedkom mrazom, za odlične koncerte in prijetne pogovore, ki smo jih delili v tem tednu. najboljši ste.






5 komentarjev:

  1. Jokat sem se začel.. :) Od lepote napisanega in veselja, da me spraviš v predalček najljubših punc. :) Hvala ti. Za vse. Ker si. Merci. :)
    In moj šal je seveda najboljši, Marta mi ga je že hotla ukrast. ;)
    Hvala. <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  2. joj, Maja, a lohk že nehaš bit toooook awesome ... k ti čist preveč paše in sploh. da rajš sploh ne začnem naštevat ... ti me zmeri prov korenito napozitiviš!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uau. :)
    Krasno, lepo in najbolj osebno. Čudovito. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si vse to naredila. Krasna darila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasna darila. Sploh šali so mi všeč, čeprav me mikajo tudi piškoti :)

    OdgovoriIzbriši